WONINGEN BOUWEN & VERBOUWEN

Uw woning laten verbouwen

Samen met u en eventueel met een architect spreken we de verbouwingen uitgebreid door. U kunt bij ons ook tijdens de verbouwingen terecht met vragen en nieuwe inzichten. Wij zullen er alles aan doen uw verbouwingen volgens uw wensen uit te voeren.

Een huis waarin geleefd wordt, heeft regelmatig een opknapbeurt nodig. Wij hebben specialisten in dienst voor alle soorten werkzaamheden, van het vernieuwen van leidingwerk tot het vervangen van het dak. Daarnaast hebben we goede relaties met diverse specialisten, die u net zo zorgvuldig van dienst zijn als onze vaste mensen.

Wilt u uw eigen woning bouwen?

Geheel volgens uw eigen dromen en wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al in het offertestadium horen we graag welke materialen u wilt toepassen in uw huis en welk afwerkingsniveau u voor ogen heeft. Zo kunnen we u een realistische prijs aanbieden.

We kunnen voor u een bijzondere, unieke woning bouwen. Met alle beschikbare informatie naar de perfecte oplossing zoeken, dat doen we het liefst. Heeft u een prachtig huis laten ontwerpen? Houdt u niet van dertien in een dozijn-oplossingen? Wilt u authenticiteit en ambachtelijkheid? Laat ons dan uw aannemer zijn.

Elk project heeft speciale aandacht nodig

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en verantwoord werken zijn onze kernwaarden.
Als u precies weet wat u kunt verwachten, komt u nooit voor grote verrassingen te staan.

NEEM CONTACT MET ONS OP