OVER ONS

Betrouwbaarheid en zorgvuldig werken

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en verantwoord werken zijn onze kernwaarden. Onze offertes worden met veel aandacht opgesteld. Als u precies weet wat u kunt verwachten, komt u nooit voor grote verrassingen te staan. We werken met een vaste ploeg vakmensen die op elkaar ingespeeld is en taken van elkaar kan overnemen. Verantwoordelijkheid ligt bij iedereen – de vakmensen doen waar ze het beste in zijn, steeds met het eindresultaat voor ogen. Dat zorgt voor een goede sfeer en ruimte voor u om vragen te stellen of ideeën in te brengen. Hoe duidelijker u vertelt wat u wilt, des te beter kunnen wij aan de slag.

Duurzaamheid – goed voor iedereen

Duurzaam bouwen is voor ons vanzelfsprekend. In overleg met u streven we naar een optimale combinatie van betaalbaarheid, energiebesparing en duurzaamheid. Onze kennis van duurzame bouwmaterialen helpen u een goede keuze te maken die past bij uw budget. Duurzaam bouwen betaald zichzelf terug, bovendien geven we de aarde op deze manier beter door aan de volgende generaties.

Marcel Peperkamp, eigenaar Tiemessen bouwprojekten:

“Na een doorstart in 2013 is Tiemessen Bouwprojekten als klein en flexibel aannemingsbedrijf in Wageningen verder gegaan. We zijn nu beter in staat te reageren op veranderingen in de markt en kunnen nog steeds snel opschalen voor grote projecten. Wij bouwen nu met een kleine selecte groep allround vakmensen. Allen zijn gewend geheel zelfstandig een project uit te voeren. Ze coördineren daarbij ook de werkzaamheden van onderaannemers.

Het is zoeken naar oplossingen voor soms bijna onoplosbare vraagstukken. De mensen op de werkvloer zien dat als een uitdaging. Ze denken mee en zijn zeer oplossingsgericht. Boven alles staat bij ons de kwaliteit van het werk, zeker in deze markt”.

Elk project heeft speciale aandacht nodig

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en verantwoord werken zijn onze kernwaarden.
Als u precies weet wat u kunt verwachten, komt u nooit voor grote verrassingen te staan.

BEKIJK ONZE DIENSTEN